Elektriciteit aanleggen in Groningen

Vergelijk 183 elektriciens rond Groningen.

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.nl?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw elektriciteit

  U wilt een elektrische installatie laten aanleggen of vernieuwen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw elektriciteit? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare elektricien die actief is in de regio rond Groningen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.nl

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.nl! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele elektriciens uit de regio rond Groningen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele elektriciens die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
7635
Elektriciens
aangesloten
318
Opdrachten
per maand
938
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor elektriciteit regio Groningen

Type werken: Bestaande installatie uitbreiden

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Goedenavond,

Bij onze woning moet nog de centrale afzuiging aan gesloten worden. Een gat in het dak +plus pijp monteren op het dak en aansluiten in de woning.
Zou u deze klus kunnen klaren ?
Offerteaanvraag uit NIEKERK WESTERKWARTIER

Type werken: Bestaande installatie uitbreiden

Start werken: Binnen het jaar

Projectbeschrijving:

Leveren en plaatsen warmtepomp.
Offerteaanvraag uit Doezum

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.nl werkt samen met meer dan 90% van de professionele elektriciens in de regio Groningen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw elektriciteit, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele elektriciens die gelegen zijn in de regio Groningen en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven klus.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde elektriciens uit de regio Groningen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel elektriciens interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw klus zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Groningen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de elektriciens uit de regio Groningen. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de werken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke elektricien in de regio Groningen?

Vind een geschikte elektricien in de buurt van Groningen

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval elektricien, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw elektriciteit wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw elektriciteit garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele elektriciens uit de regio Groningen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw klus, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.nl in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Elektriciteit aanleggen

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw elektriciteit éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde elektriciens uit de omgeving van Groningen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw elektriciteit snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele elektriciens uit de omgeving van Groningen... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte elektricien in Groningen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten elektrotechniek

Nieuwe elektrische installatie

Nieuwe elektrische installatie

Het plaatsen van een elektrische installatie is een belangrijk onderdeel van elke nieuwbouw of het nu gaat om een huis of een appartement. Een ervaren elektricien uit de regio Groningen bespaart u veel moeite en tijd en houdt rekening met al de aspecten van elektriciteit of verlichting die in een nieuwbouw voorkomen. Het inschatten van de juiste elektrische voorzieningen, het rendement van spaartarieven, voldoende verlichting, de hoeveelheid van stopcontacten en de apparatuur en de toestellen die u nodig heeft, vormen de basis van het plan dat u samen met uw elektricien overloopt. Extra comfort, zoals bijvoorbeeld domotica, parlofoons of alarminstallaties behoren tot de mogelijkheden binnen uw elektriciteitsnetwerk. Aangezien elektriciteit veel materiaal en tijd vragen, loont het zeker de moeite om de prijzen van elektra te vergelijken en te kiezen voor de meest economische en duurzame oplossing. Overleg dus eerst uitgebreid de mogelijkheden met enkele elektriciens in Groningen om zo een goed idee te krijgen van de duur en de bijhorende kost voor uw elektrische installatie.

Domotica laten installeren

Domotica laten installeren

Alle technieken integreren in één automatisch systeem: dat is waar domotica voor staat. Zo beheert u comfortabel, energiebesparend en veilig uw eigendom. Domotica vormt een link naar de toekomst waarbij u zelf thuis of vanop afstand al uw elektronische toepassingen via een compact systeem kunt beheren. Via uw geautomatiseerde installatie bedient u via uw smartphone of tablet de sterkte van uw verlichting of muziek, regel je vanop afstand de temperatuur van je verwarming en activeer je de veiligheidscamera’s of de inbraakbeveiliging. Domoticatoepassingen makken het leven gemakkelijk en aangenaam. De mogelijkheden zijn onbeperkt maar de kostprijs ligt iets hoger dan bij een gewone elektrische installatie. Vraag vrijblijvend offerte van de elektriciens domotica uit Groningen. Zij kunnen u perfect adviseren en begeleiden naar wensen en prijs.

Elektriciteit laten aansluiten

Elektriciteit aansluiten

Elektriciteit aansluiten vergt enkele belangrijke voorbereidingen waaronder het voorzien van een goede aarding en een overzichtelijke stoppenkast, met differentieelschakelaars, die goed is aangesloten op de meterstand. De installatie moeten voldoen aan de wettelijke verplichtingen zodat uw elektrische installatie beantwoordt aan de strengste normen. Een nieuwe elektriciteitsaansluiting dient u tijdig aan te vragen bij één van de erkende netbeheerders want zonder energiecontract krijgt u geen aansluiting. Indien u uw elektriciteitsinstallatie laat uitvoeren, hernieuwen of uitbreiden door een professionele elektricien in Groningen dan zorgt deze ervoor dat uw installatie gebruiksklaar en gekeurd is voor de aansluiting op het elektriciteitsnet.

Elektriciteitskast installeren

Groepenkast

Uw stoppenkast of groepenkast is het kloppend hart van uw elektriciteitsinstallatie. Een goede voorbereiding van de indeling en de bedrading van uw stoppenkast bespaart u tijd en moeite wanneer u de geplande stroomkringen correct moet aansluiten. Verouderde stoppen –of elektriciteitskasten zijn dikwijls het probleem voor het weigeren van een keuringsattest. Het ontbreken van het elektrische schema (eendraadschema of situatieschema) of het niet overeenkomen van de benamingen tussen de stroomkringen en het schema, kan leiden tot een negatief keuringsattest. Ook de aanwezigheid van een goede aarding en een hoofddifferentieelschakelaar zijn essentieel voor uw elektriciteitskast. Onze ervaren elektriciens rond Groningen kunnen u hierin met alle raad en daad verder helpen.

Elektrische installatie herstellen

Herstellingen elektrische installaties

Kortsluiting, overbelasting, blikseminslag, tekort aan stopcontacten, vervanging van uw elektrische stroomkringen of stoppenkast? Welke uw dringende, onvoorziene of geplande elektrische herstelling ook kan zijn, voor elk van hen bestaan er gepaste oplossingen. Mits goede vergelijkingen tussen de offertes van de erkende elektriciens in de omgeving van Groningen kunt u ook voor elektra herstellingen een juiste planning en prijs bepalen. Door uw bestaand elektrisch netwerk uit te breiden of te verbeteringen voorkomt u bovendien vermijdbare pannes of extra kosten. Geen overbodige luxe in de snel evoluerende technische waaier van elektrische snufjes en toepassingen.

Elektriciteitsinstallatie uitbreiden

Elektriciteitsinstallatie uitbreiden

In een snel veranderende wereld worden de eisen op het vlak van informatica, entertainment en welfare technologie steeds hoger gesteld. Denken we maar aan warmtepompen, zonneboilers, domotica, surround systems, home cinema’s of elektrische wagens. Aangezien veel van deze technologische veranderingen de nodige elektronische ondersteuning vragen, dringt zich vaak een uitbreiding van het bestaande elektriciteitsnetwerk op.

Parlofoon of videofoon laten installeren

Parlofonie en videofonie

Veilig wonen vraagt een goede toegangscontrole. Via een parlofoon kan u van op afstand controleren wie er aan de voordeur of aan de oprit staat. Dit intercomsysteem geeft u de mogelijkheid om een bezoeker al dan niet binnen te laten in uw woning, appartement of bedrijf. Een parlofoon maakt gebruik van beeld en kan ook gecombineerd worden met een videofoon waarbij u ook beelden krijgt van de toegang. Bij een videofoon zit er in het intercomsysteem een ingebouwde camera waarbij u kan kiezen voor een kleurendisplay of een zwart-wit scherm. Zowel parlofonie of videofonie maken uw eigendom veiliger door geen toegang te verlenen aan onbekenden of deur aan deur verkopers.

Databekabeling aanleggen

Databekabeling laten leggen

Een betrouwbaar en snel datanetwerk vormt één van de belangrijkste factoren voor de goede werking van uw firma of uw bedrijf. De databekabeling is hierbij een essentieel onderdeel om uw netwerk voldoende bandbreedte en veiligheid te bieden. Voor industriële databekabeling liggen de eisen nog hoger en maakt men gebruik van glasvezelkabels. De goed afgeschermde data netwerkkabels zijn bestand tegen vocht, extreme temperaturen, elektromagnetische stoorsignalen, elektriciteitspannes en tegen chemische dampen of vloeistoffen. Vragen over databekabeling? De professionele elektriciens in Groningen bespreken met u de mogelijkheden om uw data optimaal te beschermen en te installeren.

Verlichtingspunten installeren

Verlichting plaatsen

De ideale verlichting voor uw woning moet praktisch, spaarzaam en sfeervol zijn. Via een lichtplan dat je samen opstelt met de elektricien van uw keuze, bepaal je de sterkte en de hoeveelheid van uw lichtpunten en of je gebruik maakt van functionele verlichting of sfeerverlichting. U overloopt de mogelijkheden per ruimte en de keuzes om gebruik te maken van led verlichting, dimmers, lichtbalken, vloerverlichting of noodverlichting. Met een goed lichtplan kan u uw energiefactuur laag houden en een intelligente plaatsing van uw verlichtingsnetwerk bespaart u kostbare energie die niets tekort doet aan het lichtrendement.

Stopcontact laten plaatsen

Stopcontacten laten plaatsen

De keuze van het aantal stopcontacten is dikwijls een moeilijke opgave. U wenst immers een zo praktisch mogelijk gebruik van uw elektrisch netwerk waarbij u rekening houdt met de belasting op het net van al uw elektrische toepassingen. Uw elektrische stroomkringen moeten sterk genoeg zijn om de veelheid aan toestellen en machines te ondersteunen. En welke stopcontacten gaat u gebruiken? Kiest u voor stopcontacten met pinaarde en kinderveiligheid, stekkeradapter, contacten met afstandsbediening of overspanningsaanduiding? Laat u informeren en bijstaan door een ervaren elektricien uit de regio Groningen. Hij zal u graag verder helpen.

Meterkast voor elektriciteit installeren

Meterkast en aarding plaatsen

De meterkast of compteurkast wordt geplaatst door de netbeheerder en ze moet voldoen aan bepaalde voorschriften. Zo mag de meterkast niet in conflict komen met de waterleiding of de gasleiding. De opstelling van de meterkast van je elektriciteitsinstallatie mag je dus niet vrij kiezen en vormt het begin van uw stroomplan. Gelukkig kent uw elektricien alle basisregels en voorbereidingen die u dient te nemen. Daarnaast is het plaatsen van een goede aarding is ook verplicht. Deze aarding zorgt voor een goede afvoer van een lekstroom binnen uw elektrische installatie of bij één van uw elektrische toestellen. Door middel van aardbeveiligers en verliesstroomschakelaars kan u de veiligheid van uw netwerk optimaliseren. Uw elektricien in Groningen kan u helpen zowel bij het voorbereiden en het plaatsen van uw meterkast als bij het installeren van de aarding. Aarzel niet om hem te contacteren.

Op zoek naar een professionele elektricien in Groningen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw elektriciteit?
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor elektriciteit aanleggen in de regio Groningen?

Hoe wordt de prijs voor elektriciteit aanleggen bepaald?

Wanneer u elektriciteit laat aanleggen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw elektriciteit, en anderzijds is er de arbeidskost van de elektricien(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele elektriciens uit de regio Groningen.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Elektriciteit aanleggen

Type werken
Gemiddelde prijs
Nieuwe elektrische installatie (nieuwbouw)
€ 5000 - € 7000
Technische keuring elektriciteit
€ 125 - € 200
Opmaak elektrisch plan
€ 30 per stuk
Gemiddeld uurtarief elektricien
€ 30 - € 50
Op zoek naar een professionele elektricien in Groningen om de prijs voor uw elektriciteit te ontdekken?
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
183 elektriciens rond Groningen!

Vind de beste offerte voor uw Elektriciteit aanleggen

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...